Lisää kirjoittajasta

Jostain on vissiin pakko aloittaa. Lankaa, koukkuja, puikkoja, kankaita, nippeliä ja nappelia on parin viime vuoden aikana päässyt kertymään huolestuttavia määriä ja vain osa tarvikkeista on muuntautunut lopputuotteiksi.

Niinpä siis päätin, että tässä vaiheessa on hyvä ottaa härkää sarvista ja ryhtyä raportoimaan tekemisistään omaksi ja muiden kiusaksi. Toisaalta monesti myös ahditestelen lähipiiriä erilaisilla itse tehdyillä lahjuksilla, joten nämäkin väkerrykset on ehkä kiva saada johonkin muistiin.

Lankojen ja muiden härpäkkeiden lisäksi olen kova tyttö keräämään erilaisia reseptejä ja kotiniksejä. Laitan ne aina jonnekin ylös, mutta jokus on syytä tarttua toimeen ja kokeilla ohjeita ihan livenä. Nämäkin testailut päätyvät tänne.

Muita vähemmän tärkeitä faktoja allekirjoittaneesta: 2 tytön (s. 04 ja 08) äiti ja 1 miehen vaimo. Yrittäjä ja amatööriviulisti. Pyrkii myös liikkumaan sekä salilla että lenkki-/hiihtopolulla.

Tässä siis lyhyestä virsi kaunis. Tämä blogi toimii 10 sormeni aikaansaannosten näyttämönä sekä ideakirjana sadepäivien varalle. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan!

:: MarikaMarika